+31 (0) 76 561 69 54

Rob van der Bijl

Rob van der Bijl

is partner en senior trainer/coach bij Van der Bijl Training. Rob studeerde Nederlands en marketing en kwam al op jonge leeftijd in het bedrijfsleven terecht. Na een jarenlange praktijkervaring in management, verkoop en marketing op directieniveau maakte hij de overstap naar het trainersvak. Rob wordt ingezet voor training en coaching op het gebied van marketing, sales, management, persoonlijk leiderschap, interne organisatie en taal & communicatie. Naast training en coaching van professionals houdt Rob zich bezig met strategisch advieswerk op deze gebieden.

Gedrevenheid, positief denken, resultaatgerichtheid en een aanstekelijk enthousiasme zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. Het glas is bij hem altijd half vol en nooit half leeg. ‘Kan niet’ bestaat niet. Je bepaalt je eigen succes. Deelnemers ervaren zijn trainingen als een ‘leerzaam feest.

Annick 2019 (2)

Annick Tendijck

is office manager bij Van der Bijl Training. In deze rol is ze aanspreekpunt voor klanten, relaties en collega’s en organiseert ze achter de schermen alles om trainingen van a tot z soepel te laten verlopen. Haar belangrijkste ervaring heeft ze opgedaan bij KLM als stewardess intercontinentaal en bij Breda Jazz Festival als bestuurslid/secretaris. Als spil van de organisatie kan ze haar mensenkennis en organisatietalent goed gebruiken.

ONZE TRAINERS/PARTNERS

Onze praktijktrainers zijn professionals met jarenlange praktijkervaring op nationaal en internationaal niveau. Mensen die met een praktische en humorvolle benadering het beste uit deelnemers halen. “Deskundig, ervaren, dynamisch, enthousiast, creatief en doelgericht,” zeggen deelnemers over de trainers van Van der Bijl Training.

Foto Etienne

Etienne de Wette

is salesman pur sang en beheerst de juiste mix van sales, training en werving en selectie. Hij ademt sales en denkt altijd vanuit commercieel rendement. Hij weet als geen ander wat nodig is om een goed verkoper te zijn. Hij is niet voor niets al jarenlang een van de meest gevraagde sales trainers in binnen- en buitenland. Zijn adviezen zijn effectief, no nonsens en op maat. Daarnaast is het een feest om met deze praktijkgerichte recruiter te werken. Zijn gedrevenheid zet mensen daadwerkelijk in beweging. Mensen ervaren hem als enthousiast, betrokken en resultaatgericht.

Foto Wilma Polderdijk

Wilma Polderdijk

is sinds 11 jaar eigenaar van het bureau Polderdijk en Partners in Zeeland en samenwerkende partner van Van der Bijl Training. De kracht van Wilma ligt in de samenwerking! Met een netwerk van kwalitatief hoogwaardige trainers heeft de klant altijd de keuze uit een breed aanbod aan praktische trainingen. Samen staan we sterk om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Wilma biedt biedt naast groepstrainingen op maat ook intensieve persoonlijke begeleiding. Deze levert extra diepgang en kwaliteit op in het ontwikkelingsproces van zowel het individu als de organisatie. Haar grondhouding is flexibel. Het gaat om het uitbreiden van keuzemogelijkheden, zodat effectief inspelen op veranderingen mogelijk is. Wilma is zelf als trainster vooral actief op het gebied van klantgerichtheid en sales.

Nova G

Nova Goodchild

Nova is trainer en coach op het gebied van persoonlijke communicatie, leiderschap en samenwerking. Bij al haar activiteiten is het steeds haar hoofddoel om het beste uit mensen te halen, zowel individueel als in teamverband. Gemotiveerde medewerkers hebben meer werkplezier, werken beter samen en zorgen voor meer effectiviteit in de organisatie.
Haar stijl van werken kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid, oprechte interesse, empathie en een persoonlijke benadering. Het bereiken van het beoogde resultaat staat daarbij altijd centraal.
Nova slaat een brug van theorie naar praktijk door gebruik te maken van haar praktijkervaring, haar intuïtie en het juiste gevoel voor verhoudingen, waardoor zij een ontspannen sfeer weet te creëren. Tevens heeft zij veel oog voor het groepsproces, waardoor iedereen in de groep geprikkeld wordt om zichzelf te laten zien. Haar workshops en trainingen zijn interactief en praktisch en kennen een dynamische afwisseling in werkvormen.

Caroline Dop

Caroline Dop  

hanteert als motto: ‘Durf te Ondernemen met Passie!’ De communicatietrainingen van Caroline zijn toegespitst op de persoon, op de job in kwestie. In het verlengde daarvan de organisatie, maar hoe dan ook altijd gericht op een optimaal effect. Op elk niveau binnen de onderneming. Caroline houdt spiegels voor, analyseert objectief de automatismen (om die vervolgens te elimineren) en meet je als het ware een nieuwe ‘garderobe’ aan: een aanpak die als gegoten zit, die de aandacht trekt en waarbij je je ook nog eens comfortabel voelt.
Caroline werkt met Lumina profielschetsen die een nauwkeurige beschrijving geven van iemands persoonlijkheid. Deze profielschets verkent de unieke kwaliteiten van mensen en reikt een praktische methode aan om een ‘snelle scan’ te maken van anderen. Als we onszelf kennen en de ander naar waarde kunnen schatten, kunnen we ons gedrag beter afstemmen op de situatie. Zo zijn we in staat onze relaties en teamprestaties wezenlijk te verbeteren!

Rob Schieman

Rob Schieman

is organisatieadviseur, trainer en coach en levert een inspirerende bijdrage aan het verder ontwikkelen van organisaties, hun teams en medewerkers. Hij is gewend te kijken naar vraagstukken vanuit een ‘breed perspectief’. Niet voor niets studeerde hij bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Rob is alweer 25 jaar actief in het vak. Als NLP master practitioner en coach weet hij als geen ander mensen te laten nadenken over de impact van hun gedrag en manier van communiceren. Dit als startpunt voor verandering. Altijd met respect en vanuit betrokkenheid. Zijn enthousiasme, positieve instelling en onbegrensde creativiteit zijn kenmerkend voor hem. Beperkingen bestaan niet, alleen uitdagingen. Zijn trainingen kenmerken zich door een goede sfeer, het gebruik van aantrekkelijke dynamische werkvormen en een hoge mate van interactie. Verandering begint bij een andere manier van kijken.

Fiona P

Fiona Pieters

heeft na jarenlange ervaring in het bankwezen te hebben gewerkt van haar passie haar werk gemaakt. Als trainer en coach helpt ze anderen te ontwikkelen. Fiona staat bekend om haar enthousiaste, open en positieve houding, haar uitstekende vaardigheid in het scheppen van een vertrouwde leeromgeving, haar erkenning als Trainer NOBTRA en haar DISC-certificering. Fiona geeft training en individuele coaching op het gebied van communicatie, management en samenwerking. Ze werkt met afwisselende, interactieve werkvormen waardoor deelnemers voelen dat de training of coaching geen strak keurslijf is en dat het hen persoonlijk iets oplevert.

Door Jacobsen

Door Jakobsen

verzorgt trainingen en persoonlijke coaching op het gebied van communicatie en creativiteit. Haar specialiteit ligt op het gebied van transactionele analyse.
Dankzij deze methodiek krijgen deelnemers inzicht in hun eigen wijze van communiceren.
Daarnaast weet ze door middel van creatief denken haar deelnemers uit te dagen tot een andere manier van kijken naar zaken.

Foto Lena Rentschler (2)

Lena Rentschler

Met 10+ jaar ervaring in de wereld van klantcontact en klantbeleving is Lena niet alleen in staat kennis over te dragen omtrent deze onderwerpen maar weet ze ook een groep te inspireren, motiveren en activeren. In beweging komen én blijven is haar focuspunt – duurzame gedragsverandering op strategisch, tactisch en operationeel vlak.  Lena heeft zich gespecialiseerd in de wereld van commerciële onderhandelingen – meer dan 3 jaar heeft ze de top 5 Nederlandse bedrijven hierin begeleid. Lena doet haar werk met veel energie en enthousiasme, is vlijmscherp en altijd recht door zee. Haar persoonlijke passie ligt in het coachen en begeleiden van ondernemende vrouwen volgens het vrouwelijke bioritme. Dat doet ze met het programma: F.E.M. – Female Energy Management.

Van der Bijl Training / Irm van der Bijl / Narrowcastingscherm.nl

+31 (0) 76 561 69 54