+31 (0) 76 561 69 54

Klanten 2560 x 500

Mijn klantenkring bestaat vooral uit MKB’ers in de zakelijke dienstverlening, techniek, handel en industrie. Ik ben er trots op dat klanten me weten te vinden om achteraf te vertellen dat mijn deskundigheid op het gebied van verkoop, communicatie, klantgerichtheid, management en persoonlijk leiderschap  ze echt verder heeft geholpen. 

“Al een aantal jaren werken wij intensief samen met Rob om onze verkopers te trainen in succesvol verkopen. Door Rob zijn enthousiasme, zijn ruime ervaring in verkoop skills en praktische benadering is elke training weer een succes. Iedereen gaat altijd weer met een aantal positieve leermomenten naar huis”.
Rob van den Maagdenberg

Rob van den Maagdenberg

Managing Director / Duravit Nederland

“Eens in de zoveel tijd merken wij dat het ‘Rob-tijd’ is. Dan moeten hier de neuzen weer even dezelfde kant op. Wij hebben de afgelopen jaren tientallen trainingen van Rob afgenomen en kennen hem als een open persoon die ieder ander positief benadert. Hij kan dankzij zijn brok aan ervaring goed improviseren: als de groep iets anders vraagt dan vooraf bedacht, wijkt hij net zo gemakkelijk af, zonder de rode draad te verliezen. Rob heeft een neus voor weerstand, laat iedereen in z’n waarde en krijgt uiteindelijk iedereen mee.”
Ilse Groeneweg

Ilse Groeneweg

Chief Marketing Officer / Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen

Van der Bijl Training / Irm van der Bijl / Narrowcastingscherm.nl

+31 (0) 76 561 69 54