+31 (0) 76 561 69 54

home foto

Over Van der Bijl Training 

Wil je écht je bedrijf verder helpen en verkoopkansen optimaal benutten? Dan is het tijd voor een andere aanpak! Stop met verkopen en verdiep je in het koopgedrag. Hoe denkt de klant? Waar heeft deze behoefte aan? Waar baseert de klant keuzes op? Stem dáár vervolgens je strategie op af en schiet direct in de roos. Wedden dat je een totaal ander beeld van de werkelijkheid krijgt?

Een leerzaam feest

Vanuit positiviteit slaan we samen met de deelnemers een verandering in die tot meetbare prestatieverbetering leidt. Tot rendement en een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Dat geeft voldoening en plezier.

En laat dát nu net de sleutel tot succes zijn:

met plezier de klant verder helpen.
Dat doen wij ook. De speciaal voor jou ontwikkelde praktijkgerichte vaardigheidstrainingen en workshops zijn het beste te omschrijven als ‘een leerzaam feest’. Een interactieve samenkomst vol inspirerende eye-openers die leiden tot concrete resultaten voor de organisatie en structurele gedragsverandering bij deelnemers. De inspirerende manier van trainen zorgt ervoor dat de kennis en vaardigheden beklijven en dat deelnemers er nog lang over napraten.

Van der Bijl Training / Irm van der Bijl / Narrowcastingscherm.nl

+31 (0) 76 561 69 54