+31 (0) 76 561 69 54

a4 plat

Van der Bijl Training

Een vooruitstrevend en internationaal werkend no-nonsens trainingsbureau dat zich richt op meetbare prestatieverbetering, rendement en duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Op basis van je organisatiedoelstellingen ontwikkelen wij praktijkgerichte vaardigheidstrainingen en workshops die leiden tot concrete resultaten voor de organisatie en structurele gedragsverandering bij deelnemers.

Naast onze trainingen in Nederland, kent Van der Bijl Training een sterke groei van activiteiten in het buitenland. Een groeiend aantal multinationals maakt op verschillende gebieden gebruik van onze expertise.  Wij leveren onze programma’s dan ook in 8 talen.

Onze intensieve, persoonlijke begeleiding van teams en individuele medewerkers garandeert een juiste, consistente vertaling naar de praktijk.

Onze visie

Het succes van een organisatie hangt sterk af van de motivatie, de inzet, de competenties en de groei van mensen. Ieder mens heeft een veel groter potentieel dan wordt aangewend. Van der Bijl Training is innovatief in de ontwikkeling van ambities, mentaliteit en competenties en richt zich daarbij niet alleen op kwaliteit en rendement, maar zeker ook op voldoening en plezier in werken.

Wij hebben respect voor mensen en werken met passie aan je organisatiedoelstelling.
De mens die wil leren, staat bij ons centraal.

Onze missie

  • Het beste in mensen naar boven halen.
  • Het doelgericht ontwikkelen van een individu, team en organisatie.
  • Mensen gemakkelijker laten functioneren onder alle omstandigheden.
  • Samen met de opdrachtgever werken aan het realiseren van de gewenste doelstellingen.
  • Met tevreden medewerkers zorgdragen voor tevreden, terugkomende klanten.

Van der Bijl Training / Irm van der Bijl / Narrowcastingscherm.nl

+31 (0) 76 561 69 54