+31 (0) 76 561 69 54

Team Van der Bijl 2560 x 500
Rob van der Bijl
Eigenaar

Rob is eigenaar en senior trainer/coach bij Van der Bijl Training. Rob studeerde Nederlands en marketing en kwam al op jonge leeftijd in het bedrijfsleven terecht. Na een jarenlange praktijkervaring in management, verkoop en marketing op directieniveau maakte hij de overstap naar het trainersvak. Rob wordt ingezet voor training en coaching op het gebied van verkoop, communicatie, klantgerichtheid, management en persoonlijk leiderschap. Gedrevenheid, positief denken, resultaatgerichtheid en een aanstekelijk enthousiasme zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. Het glas is bij hem altijd half vol en nooit half leeg. Deelnemers ervaren zijn trainingen als een ‘leerzaam feest'.

Wilma Polderdijk
Samenwerkende partner

Wilma is eigenaar van het bureau Polderdijk en Partners in Zeeland en samenwerkende partner van Van der Bijl Training. De kracht van Wilma ligt in samenwerking. Met een netwerk van kwalitatief hoogwaardige trainers heeft de klant altijd de keuze uit een breed aanbod aan praktische trainingen. Samen staan we sterk om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilma biedt naast groepstrainingen op maat ook intensieve persoonlijke begeleiding. Deze levert extra diepgang en kwaliteit op in het ontwikkelingsproces van zowel het individu als de organisatie. Haar grondhouding is flexibel. Het gaat om het uitbreiden van keuzemogelijkheden, zodat effectief inspelen op veranderingen mogelijk is. 

Annick Tendijck
Office Manager

Annick is office manager bij Van der Bijl Training. In deze rol is ze aanspreekpunt voor klanten, relaties en collega’s en organiseert ze achter de schermen alles om trainingen van a tot z soepel te laten verlopen. Ook social media activiteiten en het onderhouden van de website neemt ze voor haar rekening. Haar belangrijkste ervaring heeft ze opgedaan bij KLM als stewardess intercontinentaal en bij Breda Jazz Festival als bestuurslid/secretaris. Als spil van de organisatie kan ze haar mensenkennis en organisatietalent goed gebruiken. Annick is een echte doener en neemt graag nieuwe uitdagingen aan. Engelengeduld en doorzettingsvermogen horen bij haar!

Etienne de Wette
Trainer

Etienne is salesman pur sang en beheerst de juiste mix van sales, training en werving en selectie. Hij ademt sales en denkt altijd vanuit commercieel rendement. Hij weet als geen ander wat nodig is om een goed verkoper te zijn. Hij is niet voor niets al jarenlang een van de meest gevraagde sales trainers in binnen- en buitenland. Zijn adviezen zijn effectief, no nonsens en op maat. Daarnaast is het een feest om met deze praktijkgerichte recruiter te werken. Zijn gedrevenheid zet mensen daadwerkelijk in beweging. Mensen ervaren hem als enthousiast, betrokken en resultaatgericht.

Nova Goodchild
Trainer & Coach

Nova is trainer en coach op het gebied van persoonlijke communicatie, leiderschap en samenwerking. Ze haalt het beste uit mensen, individueel en in teamverband. Gemotiveerde medewerkers hebben meer werkplezier, werken beter samen en zorgen voor meer effectiviteit in de organisatie. Haar stijl van werken kenmerkt zich door betrokkenheid, oprechte interesse en empathie. Door haar praktijkervaring, haar intuïtie en het juiste gevoel voor verhoudingen creëert zij een ontspannen sfeer. Nova heeft veel oog voor het groepsproces, waardoor mensen geprikkeld worden om zichzelf te laten zien. 

Caroline Dop
Trainer & Coach

Caroline' s motto: ‘Durf te Ondernemen met Passie!’ De communicatietrainingen van Caroline zijn toegespitst op de persoon, op de job in kwestie. Caroline houdt spiegels voor, analyseert objectief de automatismen (om die vervolgens te elimineren) en meet je als het ware een nieuwe ‘garderobe’ aan: een aanpak die als gegoten zit, die de aandacht trekt en waarbij je je ook nog eens comfortabel voelt. Caroline werkt met Lumina profielschetsen die een nauwkeurige beschrijving geven van iemands persoonlijkheid. 

Rob Schieman
Trainer & Coach

Rob is organisatieadviseur, trainer en coach en levert een inspirerende bijdrage aan het ontwikkelen van organisaties, hun teams en medewerkers. Hij is gewend te kijken naar vraagstukken vanuit een ‘breed perspectief’. Niet voor niets studeerde hij bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Rob is alweer 25 jaar actief in het vak. Als NLP master practitioner en coach weet hij als geen ander mensen te laten nadenken over de impact van hun gedrag en manier van communiceren. Dit als startpunt voor verandering. Altijd met respect en vanuit betrokkenheid. Zijn enthousiasme, positieve instelling en onbegrensde creativiteit zijn kenmerkend voor hem. 

Fiona Pieters
Trainer & Coach

Fiona heeft na jarenlange ervaring in het bankwezen te hebben gewerkt van haar passie haar werk gemaakt. Als trainer en coach helpt ze anderen zich te ontwikkelen. Fiona staat bekend om haar enthousiaste, open en positieve houding, haar uitstekende vaardigheid in het scheppen van een vertrouwde leeromgeving, haar erkenning als Trainer NOBTRA en haar DISC-certificering. Fiona geeft training en individuele coaching op het gebied van communicatie, management en samenwerking. Ze werkt met afwisselende, interactieve werkvormen waardoor deelnemers voelen dat de training of coaching geen strak keurslijf is en dat het hen persoonlijk iets oplevert.

Door Jakobsen
Trainer & Coach

Door verzorgt trainingen en persoonlijke coaching op het gebied van communicatie en creativiteit. Haar specialiteit ligt op het gebied van transactionele analyse. Dankzij deze methodiek krijgen deelnemers inzicht in hun eigen wijze van communiceren. Daarnaast weet ze door middel van creatief denken haar deelnemers uit te dagen tot een andere manier van kijken naar zaken.

Lena Rentschler
Trainer & Coach

Lena heeft veel ervaring in de wereld van klantcontact en klantbeleving.  Ze is niet alleen in staat kennis over te dragen omtrent deze onderwerpen maar weet ook een groep te inspireren, motiveren en activeren. In beweging komen én blijven is haar focuspunt. Lena heeft zich gespecialiseerd in de wereld van commerciële onderhandelingen – meer dan 3 jaar heeft ze de top 5 Nederlandse bedrijven hierin begeleid. Lena doet haar werk met veel energie en enthousiasme en is vlijmscherp. Haar persoonlijke passie ligt in het coachen en begeleiden van ondernemende vrouwen volgens het vrouwelijke bioritme - F.E.M. – Female Energy Management.

 
 
Peter van de Donk
Trainer & Organisatieadviseur

Peter is trainer en organisatieadviseur op het gebied van strategie, leiderschap en klantgerichtheid. Hij ondersteunt organisaties bij het vergroten van hun slagkracht en wendbaarheid. De focus ligt daarbij op ontwikkeling van hoog betrokken medewerkers en excellente uitvoering van die interne processen waarmee organisaties zich onderscheiden. Hij communiceert gemakkelijk met alle lagen binnen de organisatie. Zijn bevlogenheid, brede kennis en praktijkervaring maken hem tot een inspirerende trainer en sparringpartner. Peter studeerde economie en marketing en in diverse rollen gaf hij ruim 25 jaar leiding aan teams en organisaties in Nederland en België.

 

 

Van der Bijl Training / Irm van der Bijl / Narrowcastingscherm.nl

+31 (0) 76 561 69 54